Drageblodstræ - Dracaena Marginata

Atlas – Historien om Pa Salt Af Lucinda Riley – En boganbefaling

Atlas – Historien om Pa Salt er den 8. og sidste bog i serien “De syv søstre”
Læs mere om de andre bøger i serien her: http://plantulie.bloggersdelight.dk/2022/06/26/den-forsvundne-soester-af-lucinda-riley-boganbefaling/

Jeg har været så spændt på at læse denne. Og samtidig også udskudt det lidt, måske fordi jeg vidste, at det er den sidste i rækken. Det er lidt sørgerligt!

Den mystiske Pa Salt viser sig, at have en lige så vild og spændende livshistorie som de Syv Søstre. Bogen binder de syv forrige så fint sammen og det hele er bare så harmonisk. Få gange havde jeg svært ved at holde styr på de mange karakterer, men i forhold til hvor mange personer man er blevet præsenteret for i de syv bøger, så er det virkelig godt skrevet.

Jeg var meget spændt på, om vi nåede at måde en nutidig Pa Salt i bogen. Jeg har hørt virkelig mange, som også har læst serien, sige “jeg tror at han lever”. Her indsætter jeg bare et lille smil..

Jeg må sige, at Atlas – Historien om Pa Salt er en helt igennem fantastisk afslutning på serien om de Syv Søstre.
Lucinda Rileys søn, Harry Whittaker,  har færdiggjort bogen efter hendes død. Det er et virkelig flot stykke arbejde og den er skrevet med fuldstændig samme dragende, gådefulde og unikke stil.

Bogen starter med, at de syv søstre og deres pårørende er samlet ombord på yachten Titanen i det græske øhav for at mindes deres far, Pa Salt.  Til alles overraskelse har Pa Salt efterladt sig en dagbog. Denne fører os tilbage til hans barndom og hele hans livsfortælling. Her bliver søstrene også klogere på deres fars relation til deres biologiske familier og på hvordan han adopterede dem hver især.

Perfekt afslutning på en meget unik serie. Jeg vil savne, at se frem til en ny bog.

 Min favorit serie – uden tvivl. Og min favorit forfatter, som i nok kan fornemme…

Læs den!

Find den her: https://www.saxo.com/dk/atlas-historien-om-pa-salt_bog_9788763865708

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drageblodstræ - Dracaena Marginata