Jeg løber af Anders Legarth Schmidt - boganbefaling

To uger i Toscana af Domenica de Rosa – boganbefaling

Hvis man hungrer efter at rejse, men er forhindret i disse tider, så giver To uger i Toscana rig mulighed for at drømme sig til Italien!!

Jeg fandt denne bog i Netto, da jeg gik på opdagelse i spotvare hylderne. Den kostede mig 50 kr.
Jeg tror, at det var den farverige forside og byen Toscana, som fangede min interesse. Jeg var i Italien for første gang for et par år siden og det har sat sine spor i mig… Jeg kan stadig huske den følelse jeg havde i kroppen, da jeg vandrede i sky niveau på vulkanen Vesuv. Jeg vil tilbage og gerne til Toscana eller Sicilien.. Jeg ved, at min mor var på studietur til Sicilien og besøgte vulkanen Etna. Det vil jeg også!

Historien er en klassisk romantisk fortælling. Den er både morsom, lidt for sukkersød, lidt dramatisk og lidt forudsigelig.
I fortællingen møder vi Patricia O’Hara, som er ejer af Castella della Luna, i Toscana. Hun udbyder skrivekurser til personer, der har forfatterdrømme og samtidig ønsker at opleve italiens goder. Bogen er bygget op om 7  meget forskellige kursister. De spænder vidt i alder, ambitioner, talent og personligheder. Til trods for dette får det intense samvær og udfordringerne ved at skrive, bundet gruppen sammen. Der opstår blandt andet romancer.

Jeg vil anbefale bogen, til en let og underholdende sommerferielæsning. Det er bestemt ikke en dyb og livsforandrende historie og jeg vil angiveligt hurtigt glemme historien igen. Jeg blev alligevel draget af den italienske stemning mens jeg læste den. Man kan se naturen, mærke vandet, dufte citronerne, og smage pastaen… Ja, det lyder lidt vammelt… men sådan havde jeg det faktisk.

Så hvis du mangler en let læselig bog om kærlighed og solskin, så er denne et godt bud.

God fornøjelse!

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg løber af Anders Legarth Schmidt - boganbefaling