Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee - Boganbefaling

Tre kvinder af Lisa Taddeo – En boganbefaling

Jeg købte bogen “Tre kvinder” af Lisa Taddeo i et bogudsalg. Jeg kan godt lide, at satse engang imellem. Altså købe en bog uden at kende til forfatteren eller på forhånd vide hvad den handler om. Nogen gange gør jeg virkelig et kup for pengene. Andre gange bliver jeg glad for at jeg ikke betalte fuld pris.

“Tre kvinder” er sande beretninger om 3 forskellige kvinders liv. Forfatteren har fulgt deres liv igennem 8 år og læst deres dagbøger, SMS’ser, emails og breve og interviewet deres nærmeste venner og familie.

Bogen præsenterer tre meget forskellige kvinder, som har det til fælles, at de ærligt inviterer omverdenen helt tæt på.

I bogen møder man Lina, som lever i et ægteskab uden kærlighed med en mand som ikke kan lide at kysse hende. Hun brænder for at blive set og bliver viklet ind i en affære med en gift mand.

Man møder Maggie, som anlægger en retssag mod den gymnasielærer, hun havde et forhold til, da hun kun var 16.

Den tredje kvinde er Sloane, som er en succesfuld restaurantejer hvis mand tænder på at se hende dyrke sex med andre mænd.

Bogen er bygget op i kapitler, der skifter mellem de tre kvinders fortællinger. Jeg skulle halvt ind i bogen før jeg rigtig fik styr på hvilken historie jeg var igang med og hvem der var hvem. Det var især lidt forvirrende hvis jeg havde holdt nogle dages pause fra bogen.

Jeg var ikke fuldstændig opslugt af bogen, men jeg har alligevel tænkt meget over de tre historier efterfølgende.
Det her med, at man ikke aner hvad et menneske rummer blot ved at betragte det udefra. Vi går alle rundt med nogle historier, følelser, oplevelser, tanker mm. Samtidig kan der ske ting, som folk udefra vil dømme os for uanset hvad vi gør anderledes efterfølgende.

God fornøjelse.

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee - Boganbefaling