Kære Edward af Ann Napolitano - boganbefaling

Den forsvundne søster af Lucinda Riley – boganbefaling

 

Den forsvundne søster er 7. bog i serien “De syv søstre”

Okay! – denne bog har jeg virkelig set frem til siden jeg vidste at den kom. Jeg synes hele tiden, at det har været lidt mystisk og spændende at der var en ukendt søster. Det er først i den 6. bog, at emnet rigtig bliver italesat. Derfor har jeg været ekstra spændt på at læse Den forsvundne søster!

Det skal lige siges, at jeg har haft den liggende længe. Da jeg fik Den syvende søster var igang med en anden, meget lang bog.
Jeg var samtidig inde i en periode, hvor jeg havde travlt med meget andet og ikke fik læst så ofte…

Samme dag jeg afsluttede den anden bog gik jeg igang med Den forsvundne søster..

At Lucinda Riley i mellemtiden er gået bort, er super trist. Hun er min favoritforfatter og et kæmpe talent! Jeg vil takke hende for, at hun nåede at skrive så mange gode bøger! Næsten alle står trofast i min reol..

Jeg har tidligere nævnt, at det er fornuftigt at skifte lidt i stilarter og undgå at læse bøger af samme forfatter eller fra samme serie direkte efter hinanden. Men her må jeg indrømme, at jeg kom lidt på prøve.
Jeg kan se, at jeg læste den seneste bog i serien, Solsøsteren, i 2020..

Jeg skulle virkelig grave i min hukommelse da jeg gik igang med Den forsvundne søster. Jeg kunne ikke huske alle karaktererne eller de forskellige sammenhænge. Faktisk skulle jeg langt ind i bogen før det rigtig hang sammen. Men altså, vi snakker også 6 historier (min undskyldning)… Så min anbefaling vil være, at du ikke venter 2 år mellem hver bog i serien. 🙂

Lucinda Rileys første bog i serien , “De syv søstre”, udkom i Danmark i 2016. I bogen bliver man introduceret for i alt 6 søstre, som er samlet i deres barndomshjem “Atlantis”, en stor villa ved Genèvesøen. De er samlet i forbindelse med at deres far, som de alle kalder Pa Salt, er død.
Søstrene er alle blevet adopteret som små, og Pa Salt har efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande rødder. Hver søsters søgen efter egen oprindelse er beskrevet i hver sin bog.
Gennem den sammenhængende fortælling i de 6 bøger bliver der løbende stillet spørgsmål til den 7’ende og endnu ukendte søster. Hvem er hun? Og er der overhovedet en syvende søster…

I den 7. bog, Den forsvundne søster løfter Lucinda Riley så sløret for sandheden om den sidste ukendte søster.

I slutningen af bog 6. afslørede Pa Salts advokat Georg Hoffman den forsvundne søsters eksistens. Dette sender søstrene på en rejse for at finde sandheden om deres mystiske 7. søster. Den første ledetråd er en tegning, af en unik stjerneformet smaragdring.
Det fører dem til en vingård på New Zealand. Her starter en indviklet jagt på den ukendte søster.

Den 7. søster, Merry, viger udenom og er uvidende om de 6 ukendte kvinders hensigter. Hun er nemlig på fulgt fra noget andet fra sin fortid, som hun tror forsøger at finde hende..

Bogen er god, men ikke fangende som de øvrige 6. Det er som om, at der er mange uopklarede spørgsmål.
Ligesom altid formår Lucinda at komme lande rundt. Hun inddrager forskellige steder og kulturer hvilket jeg elsker og synes er SÅ spændende.

På sidste side afsløres, at der udkommer en bog om Pa Salts hemmelighed.

Det er utroligt rørende, at Lucinda har planlagt at udgive bøger selv efter sin død.. Den skal jeg selvfølgelig også have!

God fornøjelse.

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Edward af Ann Napolitano - boganbefaling