Ulvekvinten af Trisse Gejl - boganbefaling

Velkommen til Flanagans af Åsa Hellberg – boganbefaling

Velkommen til Flanagans er første bog i triologien om hotellet Flanagans. 

Romanen Velkommen til Flanagans handler om livet på et luksuriøst Hotel i 1960ernes London.

Bogens hovedperson er hoteldirektør, Linda Lansing, der har arvet hotellet fra sin afdøde far. Hotellet var hans livsværk og hun føler sig forpligtet til at føre det videre. Hun er vokset op hos sin mormor i Sverige i et miljø som står i stor kontrast til det der venter hende. Hun føler sig ikke hjemme i London..

Igennem fortællingen overvejer hun mange gange, om det ville være lettere bare at sælge hotellet. Der er mange udfordringer, både fra hotellets krævende gæster, personalets kærlighedsintriger og fra hendes egen familie, som ejer en del af Flanagans. Hendes tante og to fætre er misundelige på hendes arv og gør alt for at ødelægge hendes succes.

Jeg må indrømme, at bogen ikke fangede mig fra starten. Den virkede banal og jeg havde en forventning om, at den var pladderromantisk. Ligesom en kærlighedsfilm hvor alt virker lidt for godt til at være sandt. Jeg var først i tvivl om hvorvidt jeg behøvede at læse de efterfølgende bøger i serien..

MEN… Efter nogle kapitler blev jeg faktisk grebet af historien. Man bliver introduceret for en masse forskellige spændende karakterer og hotellet er beskrevet på en meget levende måde. Jeg kan godt lide 60’er stemningen og historien om en kvinde, der grundet sit køn må kæmpe ekstra meget for at blive anerkendt som hotelbestyrer og som kvindelig chef.

At der er nogle episoder hvor man tænker “ej okay, hvad er chancen” det er ok.
I sin helhed er bogen god og let læselig.

Så hvis du er til skønlitterære drama/kærlighedsromaner, så er denne et godt bud.

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulvekvinten af Trisse Gejl - boganbefaling