"Senor Peregrino", "La Peregrina" og "Los Peregrinos" af Cecilia Samartin - Boganbefaling

Sommerfugleværelset af Lucinda Riley – boganbefaling

“Sommerfugleværelset” er Lucinda Rileys nyeste selvstædige roman.

Lucinda Riley er uden tvivl min favoritforfatter! Jeg ejer alle hendes bøger og jeg er aldrig blevet træt af hendes skrivestil eller genre.  Hun er irsk og hendes bøger kan beskrives som historiske romaner, som bygger på en grundig research af de lande, kulturer mv. som handlingen udspiller sig i. Man kan altid være sikker på, at historien rummer et mystisk element og en hovedperson, som søger viden om sin slægt og fortid.
Lucinda Riley er nok mest kendt for sin romanserie “De syv søstre”, hvor hun senest har udgivet 6. bog “Solsøsteren”.

Sommerfugleværelset handler om 70 årige Posy Montague, som bor alene i sit barndomshjem,  Admiral House. Hun tilbragte sine første år i huset sammen med sin mor og far. Her fangede hun sommerfugle i haven sammen med sin far, som opbevarede dem i sit arbejdsværelse i et tårn i baghaven – “Sommerfugleværelset”. Posy lever hele sit voksenliv med troen om at hendes far mistede livet i krigen og hendes mor efterfølgende forlod hende hos en slægtning og flyttede til Frankring fordi hun ikke elskede hende. Senere i sit liv vender Posy tilbage til Admiral Houses hvor hendes 2 egne sønner vokser op i huset.

På trods af alle minderne og den fantastiske have, hun har brugt så meget tid på at anlægge og passe, så forfalder huset, og Posy forbereder sig på at sælge Admiral House.

Hendes ældste søn, Sam er familiens sorte får. Han lever et sølle liv med gæld og druk sammen med sin kone og 2 børn. Den yngste søn, Nick, planlægger at vende hjem til Admiral House efter ti år i Australien.

Pludselig bliver Posy genforenet med Freddie, hendes første store kærlighed, der knuste hendes hjerte halvtreds år tidligere. Dette møde åbner ikke kun op for de gamle følelser, det åbner også op for nogle store familiehemmeligheder.

Jeg synes, at det er en virkelig spændende historie. Den er bundet sammen af små fortællinger om de forskellige familiemedlemmer. Samtidig går historien tilbage i tiden og afslører nogle familiehemmeligheder, som udspillede sig dengang Posy var barn.

Hvis man er til romantik, så skal man læse denne bog!

God fornøjelse!

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Senor Peregrino", "La Peregrina" og "Los Peregrinos" af Cecilia Samartin - Boganbefaling