Som natten kender stjernerne af Elsebeth Egholm - boganbefaling

Alt hvad jeg ved om kærlighed af Dolly Alderton – Boganbefaling

“Du bliver nødt til at leve. Du har ikke noget valg. Du kommer videre, eller du går under.” (side 207) 

“Alt hvad jeg ved om kærlighed” er den bog, som har ramt mig allermest i år. Ikke fordi det er den bedste jeg har læst. Men fordi der er sider i bogen, som kunne være taget ud af min dagbog. Jeg har løbende tænkt “okay, det her er næsten skræmmende.” Efterfølgende har jeg tænkt, at jeg måske bare føler mig alene med nogle tanker som der måske er rigtig mange som har.

Trods ovenstående, så synes jeg at bogen var lidt kaotisk. Særligt i begyndelsen og skulle igennem en del kapitler før jeg forstod opbygningen. Der er f.eks. et par opskrifter og nogle mails midt i det hele. Det forstyrrede lidt min læserytme.

Dolly Aldertons skriver, som jeg forestiller mig hun også taler. Der er mange tillægsord og mange lange beskrivelser og sammenligninger. Man får et indtryk af, at hun er en meget frembrusende person. Til tider måske lidt anstrengende selskab endda. Men bogen skildre meget flot en personlig udvikling.

Jeg synes, at bogen er inspirerende og jeg kan spejle mig selv i mange af de situationer, tanker og følelser som bliver beskrevet. At man så lige skal springe et kapitel med en opskrift på æggekage over, det går jo nok.

God fornøjelse!

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som natten kender stjernerne af Elsebeth Egholm - boganbefaling