Vægteren i tårnet - Tillandsia Cyanea

Solsøsteren af Lucinda Riley – Boganbefaling

Solsøsteren er 6. bog i serien “De syv søstre”

Lucinda Riley er uden tvivl min favoritforfatter. Min interesse for at læse bøger tog fat ,da jeg havde læst en af hendes. Især serien om de syv søstre har vundet mit hjerte. Jeg ser altid frem til at læse den nyeste bog i serien og ved præcis hvornår udkommer. nørd… 

Lucinda Rileys bøger kan alle beskrives som historiske romaner, som bygger på en grundig research af de lande, kulturer mv. som handlingen udspiller sig i. Man kan altid være sikker på, at historien rummer et mystisk element og en hovedperson, som søger viden om sin slægt og fortid.

Hun udgav seriens første bog “De syv søstre” for omkring 5 år siden. I bogen bliver man introduceret for i alt 6 søstre, som er samlet i deres barndomshjem “Atlantis”, en stor villa ved Genèvesøen. De er samlet i forbindelse med at deres far, som de alle kalder Pa Salt, er død.
Søstrene er alle blevet adopteret som små, og Pa Salt har efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande rødder. Hver søsters søgen efter egen oprindelse er beskrevet i hver sin bog.
Gennem den sammenhængende fortælling i de 6 bøger bliver der løbende stillet spørgsmål til den 7’ende og endnu ukendte søster. Hvem er hun? Og er der overhovedet en syvende søster…

I 6. bog følger man den smukke søster Electra D’Aplièse, der lever et liv som model på Manhattan, New York. Hun er en af de søstre man ikke har hørt så meget om i de foregående bøger. Hun virker umiddelbart som en kvinde, der har alt – et job som topmodel, rigdom og berømmelse.

Det viser sig, at livet som kendis ikke er let for Electra og efter et brud med rockstjernen Mitch og nyheden om at  Pa Salt er død, bryder hendes verden sammen. Hun drukner sine sorger i sprut og kokain og ender på en afvænningsklinik. En dag modtager hun et brev fra en fremmed kvinde, som hævder at være hendes bedstemor. Electra, der indtil da, ikke har åbnet brevet med Pa Salts ledetråd, starter her sin søgen efter hendes biologiske familie. Det viser sig at være hendes redning.

Man bliver taget med på en bevægende rejse fra Electras hektiske liv på Manhattan til hendes forfædres liv godt halvfjers år tidligere i Kenya.

I bogens sidste kapitel modtager søsteren Maia (Hendes fortælling er beskrevet i 1. bog) et telefonopkald fra Pa Salts advokat. Han fortæller, at han måske har fundet oplysninger om den forsvundne søster… Uuuhhhhhh… 

Solsøsteren er nok den bog i serien, som har overrasket mig mest. Den er lang, men den er SÅ SÅ SÅ god.

Her en kronologisk rækkefølge på bøgerne i serien.

Hvis man ikke har mod på at gå igang med en serie, så vil jeg anbefale en af hendes selvstændige bøger. De er også angivet på billedet. Selv startede jeg med Orkideens Hemmelighed.

God fornøjelse!

Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægteren i tårnet - Tillandsia Cyanea