Tre kvinder af Lisa Taddeo - En boganbefaling

Mord på kostskolen af Lucinda Riley – En boganbefaling

Mord på kostskolen er Lucinda Rileys svar på en kriminalroman.

Lucinda Riley er stadig en af mine favoritforfattere. Jeg bliver draget af skrivestilen og de mange beskrivelser af omgivelserne. Jeg føler altid, at jeg bliver suget ind i handlingen.

Mord på kostskolen er en kriminalroman og adskiller sig derfor fra  f.eks. serien om De Syv Søstre. Dog er der ingen tvivl om, at det er samme forfatter. De mystiske tegn, de spændende lokationer, de romantiske relationer mm. er alle med. Ting som jeg efterhånden vil mene altid er med (og skal være der!) i Lucinda Rileys fortællinger.

I Mordet på kostskolen møder vi efterforsker “Jazz”. En kvindelig kriminalbetjent, som i en periode har trukket sig fra en lovende politikarrierer i London. Hun vender tilbage da hun bliver tilbudt at stå i spidsen for efterforskningen i Norfolk, hvor en elev pludselig dør på Skt. Stephens kostskole. Her indser hun hurtigt, at forstanderen går meget op i at bevare skolens rygte og hun bliver draget ind i alle skolens hemmeligheder. Der sket flere dødsfald og hver gang tager historien en ny drejning.

Jeg blev hurtigt draget ind i historien og jeg synes at det er en spændende fortælling om gamle hemmeligheder, som forfølger slægter igennem generationer. Den er velskrevet og underholdende. Jeg vil ikke sammeligne den med andre dystre krimiromaner, for jeg synes alligevel den bevarer et diskret/mildt perspektiv. Her er mere fokus på relationer og gåder end der er på fx beskrivelsen af dødsfaldene. Der er ikke noget “splatter” hvilket jeg er glad for, da jeg synes det ville være helt forkert ift. til hendes øvrige bøger.

Læs den!

Venligst Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre kvinder af Lisa Taddeo - En boganbefaling